Vorbitori
Cristian Manafu
Managing Partner, Evensys
Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania, blogul sau fiind clasat printre cele mai apreciate jurnale locale. In prezent este Managing Partner Evensys.

In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri, iar din octombrie 2008 este partener la Prodigy°, agentie de comunicare online. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie.

De asemenea, a fost implicat direct sau chiar a organizat o parte din cele mai importante evenimente si initiative dedicate blogging-ului in Romania: Netoo, Webstock, Web 2.0 Awards, RoBlogFest, RoBloggers Survey, RoTwitter Survey etc.

La inceputul lui 2009, lanseaza blogul Strategist.ro prin care marcheaza o noua tinta intre preocuparile sale: social media.
Bobby Voicu
Founder, FTW Media
Bobby Voicu este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media. Prezent de cativa ani in online-ul romanesc, Bobby Voicu este unul dintre sustinatorii blogging-ului ca instrument de comunicare, atat la nivel personal cat si la nivel de companie.

A creat prima comunitate a bloggerilor din Romania (blogoree.ro), evenimente precum Blogoree Romanian Tour, Blogoree Workshops. De asemenea, realizeaza prima emisiune de radio despre IT-ul romanesc care a promovat blogurile, Internet Lynx, la Radio Lynx (din 2006).

In afara de proiectele online din Romania, mai este implicat in cateva proiecte online pentru audiente de limba engleza.
Catalin Tenita
Managing Partner, TreeWorks.
Antreprenor in online, Catalin Tenita este Managing Partner la TreeWorks, una dintre companiile importante de web-development din Romania, realizand peste 200 de proiecte pentru companii mari din Romania si din strainatate.
Victor Kapra
Consultant independent
Victor isi desfasoara activitatea in presa din 1990. De-a lungul carierei sale, Victor a fost New Media Content Manager la Publimedia SA, editor Mediafax (1994-1998); redactor sef adjunct Ziarul Financiar (1999-2003); fondator si redactor sef al primei reviste de life style digital din Romania, go4it! (2003-2007) si, in aceeasi perioada, editor IT&C Ziarul Financiar.
 
Constantin Cocioaba
Owner, reFresh.ro
Prezent pe internet inca din 1997, Costin Cocioaba a lansat ca freelancer diferite proiecte online de succes, ce i-au adus in 2004 si un premiu Internetics, locul I al categoriei Divertisment cu jocul onlineindebara.ro, devansand site-uri precum IQads.ro, carcotasii.ro, doizece.ro. In prezent, lucreaza in industria online din Romania si intretine reFresh.ro, blogul ce a devanit in scurt timp sursa #1 de stiri din new-media romaneasca si internet.
Cristian Manafu
Managing Partner, Evensys

Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania, blogul sau fiind clasat printre cele mai apreciate jurnale locale.
[mai mult]

Bobby Voicu
Founder, FTW Media

Bobby Voicu este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media.
[mai mult]

Catalin Tenita
Managing Partner, TreeWorks

Antreprenor in online, Catalin Tenita este Managing Partner la TreeWorks, una dintre companiile importante de web-development
[mai mult]
Victor Kapra
Consultant independent

Victor isi desfasoara activitatea in presa din 1990. De-a lungul carierei sale, Victor a fost New Media Content Manager la Publimedia SA, redactor sef adj. Ziarul Financiar. [mai mult]
Constantin Cocioaba
Owner, reFresh.ro

Prezent pe internet inca din 1997, Costin Cocioaba a lansat ca freelancer diferite proiecte online de succes, ce i-au adus in 2004 si un premiu Internetics.[mai mult]